Over mij

Mijn naam is Leila Meijer, gewichtsconsulente, voedingsdeskundige en kindereetcoach uit Cadier en Keer (nabij Maastricht) en actief in de regio Zuid Limburg.Ik ben getrouwd en heb twee zoontjes. Ik doe aan yoga en hardlopen en ik houd van reizen en koken. Vanaf mijn jeugd ben ik vegetariër. Het vlees smaakte mij niet meer en vis hoefde voor mij ook niet meer. En dat terwijl mijn moeder uit een vissersfamilie komt. Elk weekend stond er verse vis op tafel, lekkerder kun je het niet hebben.

Door deze keuze is mijn moeder en later ikzelf op mijn voeding gaan letten. Zeker voor een puber is het van belang om alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Dat was best nog wel een gepuzzel, zeker op het platteland in de jaren tachtig.

In 2011 heb ik besloten dat ik van mijn hobby, gezond en lekker eten en bewegen, mijn beroep wilde maken zodat ik andere mensen kan helpen met het behalen en behouden van een gezond eetpatroon en gewicht. Ik ben de opleiding tot voedingsdeskundige gaan doen en inmiddels ben ik gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Tevens heb ik de specialisatie Kind en Voeding gevolgd zodat ik ook kinderen mag begeleiden in mijn praktijk.

 

Als gewichtsconsulente ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging BGN.

Hiermee bent u verzekerd van:

– Actualiteit: ontwikkelingen in de markt worden door mij actief gevolgd;

– Onafhankelijkheid: Mijn adviezen zijn niet verbonden aan enig merk;

– Kwaliteit: Alleen gediplomeerde gewichtsconsulenten mogen aangesloten zijn bij de BGN;

– Kennisborging: Mijn kennis wordt regelmatig bijgespijkerd door opleiding en training;

 

 

Als u het leuk vindt, kunt u mij volgen op Twitter of Facebook.

 

Twitter

Leila profiel