Over mij

 

Ik ben Leila Meijer, leefstijlcoach en gewichtsconsulent, ook voor kinderen. Ik woon in Cadier en Keer, vlakbij Maastricht en ben actief in de regio Zuid Limburg. Ik ben getrouwd en heb twee zoontjes. Ik doe zelf aan yoga en tennis en ik houd van reizen en koken. Al in mijn jeugd werd ik vegetariër. Het vlees smaakte mij niet meer en vis hoefde voor mij ook niet meer. Dat terwijl mijn moeder uit een vissersfamilie komt (Ouddorp en Stellendam). Elk weekendeinde stond er verse vis op tafel, lekkerder kun je het niet hebben.

Mijn moeder en later ikzelf zijn op mijn voeding gaan letten. Zeker voor een puber is het van belang om alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Dat was best een gepuzzel, zeker op het platteland in de jaren tachtig.

In 2011 besloot ik van mijn hobby, gezond en lekker eten en bewegen, mijn beroep te maken zodat ik andere mensen kan helpen met het behalen en behouden van een gezond eetpatroon en gewicht. Ik heb de opleiding tot voedingsdeskundige gedaan en inmiddels ben ik gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulent.

Ook heb ik de specialisatie Kind en Voeding gevolgd, zodat ik ook kinderen mag begeleiden in mijn praktijk. Om meer mensen te helpen met een gezonde leefstijl heb ik in 2019 de post-HBO opleiding tot geaccrediteerd leefstijlcoach afgerond en mag nu de gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) CooL (Coaching op Leefstijl) aanbieden.

Als gewichtsconsulente ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging BGN en als leefstijlcoach bij de beroepsvereniging BLCN.

Hiermee bent u verzekerd van:

– Actualiteit: Ontwikkelingen in de markt worden door mij actief gevolgd;

– Onafhankelijkheid: Mijn adviezen zijn niet verbonden aan enig merk;

– Kwaliteit: Alleen gediplomeerde gewichtsconsulenten mogen aangesloten zijn bij de BGN en gediplomeerde en in het bezit van een Hbo-diploma zijnde leefstijlcoaches mogen aangesloten zijn bij de BLCN. Ook mogen alleen leefstijlcoaches die een geaccrediteerde opleiding hebben afgerond de GLI aanbieden;

– Kennisborging: Mijn kennis wordt regelmatig bijgespijkerd door opleiding en training;

Als u het leuk vindt, kunt u mij volgen op Twitter of Facebook.

Twitter

Leila profiel