Coachingsprogramma

Samen gaan we stap voor stap aan de slag. Samen kunnen we een gezond en lekker eet- en leefpatroon creëren wat u jarenlang kunt volhouden en waardoor uw gewicht weer in balans komt.

Om een gezonde relatie met eten en jezelf te verkrijgen, kunt u zich inschrijven voor de groepscursus Innerstrength. Deze cursus bied ik samen met een yogadocente aan, zie hiervoor de pagina groepscursussen.
Op voorgenoemde pagina vindt u ook de groepscursus Puur Gezond Slank in 8 Stappen.

 

Stappenplan

Het Stappenplan is meer dan een voedingsadvies. Het probleem overgewicht bestaat niet alleen uit het eten. Als gewichtsconsulent weet ik als geen ander hoe moeilijk het is om een gezond gewicht te krijgen en te behouden. Hierbij komt onder andere het psychologische aspect van eten aan de orde. Ik richt mij op het coachen van mensen.
Ik werk niet met shakes, voedingssupplementen of dergelijke. De oplossing zit in uzelf zit en die gaan we daar samen dan ook zoeken. Samen richten we ons op de knelpunten in uw voeding en doen dat op een positieve manier. Alles mag! U leert echter nieuwe keuzes maken op het gebied van voeding.

 

Hoe ziet het coachingstraject er uit?

Vrijblijvend Kennismakingsgesprek
De eerste afspraak is een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend en duurt ongeveer 20 minuten. U vertelt wat uw wensen zijn. Samen kijken we wat ik voor u kan betekenen.

Stappenplan Lang

– Intakegesprek van 1 uur
– 8 x een consult van een half uur ( wekelijks)
– Voedingsdagboek
– Voedingsanalyse
– Voedingsadvies

Stappenplan Kort

– Intakegesprek van 1 uur
– 4 x een consult van een half uur ( wekelijks)
– Voedingsdagboek
– Voedingsanalyse
– Voedingsadvies

Eenmalig voedingsadvies

Soms lukt het niet om net even die paar kilo af te vallen. Of u wilt controleren of uw huidige voedingspatroon wel gezond is. U kunt daarom ook een éénmalige voedingsanalyse laten maken. Aan de hand van deze voedingsanalyse krijgt u een advies waarin de knelpunten worden benoemd en waarmee u zelfstandig aan de slag kunt gaan om een aantal kilo’s kwijt te raken of het gezonde voedingspatroon te verkrijgen.
Uiteraard is het mogelijk om naderhand voor een vervolgconsult, 30 minuten, terug te komen.
Inclusief:
– Consult van 1 uur
– Voedingsdagboek (wordt van te voren opgestuurd en dient u van te voren in te vullen)
– Voedingsanalyse
– Voedingsadvies

Kort consult

Voor iedereen die een Stappenplan lang of kort heeft gevolgd, zijn er ook korte consulten mogelijk. Ik kom bij u langs om uw gewicht te meten, ik ben uw stok achter de deur zonder verdere diepgaande uitleg.
Duur 15 minuten

Onderhoudsconsulten

Nadat u het Stappenplan lang of kort hebt gevolgd, bent u al op de goede weg. U heeft nieuwe inzichten in uw voeding, u bent al de nodige kilo’s kwijt. Echter u wilt absoluut niet meer terugvallen in uw oude gewoontes.
Ik bied daarom ‘onderhoudsconsulten’ aan. U komt één keer in de 2, 3 of 4 weken en gaat zo op een rustig tempo door. Zodat u zeker niet meer terugvalt in oude eet- en leefgewoontes en om de laatste kilo’s ook nog af te vallen.
Duur 30 minuten