Kidscoaching

Ook voor het begeleiden van kinderen en jongeren met overgewicht kunt u bij mij terecht. Ik begeleid kinderen en jongeren met overgewicht naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Ook voor de kinderen is blijvend resultaat belangrijk en gaan ze zeker niet op dieet.

 

Gezonde keuzes maken

Kinderen en jongeren leren hoe ze zelf goede keuzes kunnen maken. Uiteraard is de betrokkenheid van ouders hierbij noodzakelijk. Ouders krijgen behalve adviezen en informatie over gezonde voeding ook handvatten voor de praktijk, zodat zij thuis direct aan de slag kunnen met het verbeteren van de leefstijl van het hele gezin.

Individuele begeleiding

Het is een leuke en uitdagende methode die prima aansluit bij het dagelijkse leven. Daardoor houd je het beter vol en is de kans op succes groter.

Werken aan zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is de basis voor een gelukkig leven. Daarom staat het werken aan dit zelfvertrouwen centraal. Door middel van opdrachten die aansluiten bij de leeftijd van het kind, leren we kinderen om te gaan met lastige situaties. We gaan er daarbij altijd van uit dat ieder kind uniek is.

Aan de slag

Gedurende acht weken gaan we samen aan de slag. Uw zoon of dochter krijgt een eigen werkmap en elke week nieuwe opdrachten en uitdagingen. Als ouders krijgt u een eigen informatiemap om uw kind nog beter te kunnen helpen. Na acht weken weten u en uw kind alles over gezond eten. Uw kind heeft de kracht van zijn eigen sterke wil ervaren en de mogelijkheden die dat biedt. Ook dat geeft zelfvertrouwen. Samen met uw hulp, is uw kind verzekerd van een goede basis voor een leven dat het verdient. Met een gezond gewicht dat past bij uw kind en een gezonde toekomst!